2020. április 9. - Erhard

Háromszor volt a túlvilág kapujában

A ma már 16 éves V. János, a nyirokcsomórákban szenvedő fiú, háromszor került halálközeli állapotba. A Gyermekrák Alapítvány a kórház és a szülő kérésére két esetben vásárolta meg az intenzív kemoterápiás kezelés következtében kialakuló fertőzések gyógyít
2007. november 30. péntek 11:38 - Hírextra
A súlyos gombás fertőzés és a tüdőgyulladás leküzdéséhez nélkülözhetetlen készítmények árát a gyermeket kezelő kórház nem tudta kigazdálkodni.

János teljes gyógyuláshoz azonban a szerény családi házukban az akadálymentesítést és a ház komfortosítását is meg kellett oldani. Tegnap a sajtó, valamint a falu polgármesterének jelenlétében, karácsonyi ajándékként átadták az Alapítvány által felújított, akadálymentesített házat.

A gyermeket két és fél éve támogatja rendszeresen a kiemelkedően közhasznú szervezet. A Jánosnak nyújtott rendkívüli nagyságú támogatások és a rendszeresen biztosított anyagi segítségek, gyógyszerek, vitaminok táplálék-kiegészítők összértéke mára meghaladta a hétmillió-hatszázezer forintot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását