2024. május 13. - Szervác, Imola

Bajnokság és emlékverseny

Péntek délutántól vasárnapig kerül sor az év legfontosabb hazai szertorna eseményére, a férfi és női Mesterfokú bajnokságra a budapesti Tornacsarnokban.
2007. november 21. szerda 14:54 - Hírextra

A rendezvény, ragaszkodva a többéves hagyományokhoz, közösen zajlik majd a Matolay Elek emlékversennyel, ami - a szerdai sajtótájékoztatón elhangzottak alapján - nemzetközi női korosztályos tornászbajnokság lesz.

Az esemény főszervezője, Draskóczy Imre - a tornászok szövetségi kapitánya - elmondta: az emlékversenyen a pénteki Mesterfokú csapatbajnokságon 14 legjobb eredményt elérő magyar tornász mellett 9 ország 156 versenyzője szerepel majd.

Hozzátette: a megmérettetés fontos célja a szociálisan hátrányos helyzetű, de kiemelkedően tehetséges fiatal korú sportolók részére versenyzési lehetőség biztosítása, a világ legsikeresebb felnőtt tornászai társaságában.

A Mesterfokú bajnokság pénteken 16 órakor kezdődik a csapatbajnoksággal, szombaton az egyéni összetettre kerül sor (13 ó), vasárnap pedig a szerenkénti döntőket rendezik 10 órától.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását