2024. április 19. - Emma

Folytatódik a vita

Jövő héten kétnapos ülést tart a Ház; kedden folytatódik az egészségbiztosítási törvény általános vitája - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság csütörtöki ülése után az MTI-vel. Elmondta: az egészségbiztosítási törvény megvitatása
2007. november 15. csütörtök 10:55 - Hírextra

A hétfői napot várhatóan Bodó Imre tiszaszigeti polgármester mandátumigazolásával kezdi az Országgyűlés, aki fideszes Kispál Ferenc helyét foglalja el a Házban.

Kispál Ferenc, aki a Fidesz Csongrád megyei területi listájáról jutott be az Országgyűlésbe, október elején mondott le mandátumáról, miután a Népszabadság nyilvánosságra hozta, hogy egy mobiltelefonnal rögzített felvétel szerint parlamenti padtársa helyett is megnyomta a szavazógombot több alkalommal, még júniusban.

Az Országgyűlés tervezett napirendje szerint hétfőn zárószavazás lesz többek közt a hegyközségekről, a jogi segítségnyújtásról, a helyi önkormányzatok címzett és céltámogatási rendszeréről, illetve a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló törvények módosításáról.

Szintén zárószavazás várható a viszontbiztosítókról, valamint a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megakadályozásáról szóló törvényről.

Szili Katalin az MTI-nek beszámolt arról: megkezdődtek az egyeztetések a független rendőri panasztestület tagjairól.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását