2024. április 26. - Ervin

Minőségi váltás Vadai szerint

A haderőreform után a minőségi változás korszaka jöhet a magyar honvédségnél - mondta Kecskeméten a repülőbázison tett látogatása után kedden az MTI-nek Vadai Ágnes, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára.
2007. november 14. szerda 07:57 - Hírextra
"Azt gondoljuk közösen, hogy a 2008. év a stabilizáción túlmenően a minőségi változtatás korszaka is lehet" - mondta Vadai Ágnes államtitkár, aki a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisán tartott sajtótájékoztatón utalt Szekeres Imre honvédelmi miniszterre, aki kijelentette, hogy lezárult a haderőreform.

Az államtitkár a laktanya látogatási program során szeretné tisztázni azokat a kérdéseket is, amelyek ismerete hozzásegít ahhoz, hogy tovább javítsák a magyar honvédség feltételeit, különös tekintettel az élet- és a munkakörülményekre.

"A maguk valóságában, a helyszínen kell szembesülni azokkal a tényekkel, amiket ugyan sokszor látunk, de ha a saját szememmel látom ezeket a problémákat, akkor sokkal inkább átérzem" - fűzte hozzá.

Vadai Ágnes államtitkár beszámolt arról, hogy találkozott katonahölgyekkel.

A beszélgetésen a katonahölgyek természetesen felhívták az államtitkár figyelmét speciálisan megoldandó kérdésekre is, de hangsúlyozták, hogy "a katona probléma, az katona probléma, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi a katona".

Az államtitkár említést tett arról is, hogy a laktanya látogatások során felvetettek, megoldandó problémákat is a parancsnokok. Kecskeméten a repülési órák kérdése és a szállítógép kapacitás ügye okoz gondot.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását