2024. május 16. - Mózes, Botond

Magyar síelőért is szoríthatunk

Berecz Anna személyében magyar résztvevője is lesz az alpesi sí Világkupa-sorozat európai versenyeinek."A 19 éves tehetség augusztus 13-tól szeptember 17-ig Chilében készült fel a megmérettetésekre, a válogatott pedig négy edzőtáboron van túl az új olasz
2007. november 13. kedd 14:34 - Hírextra

Megemlítette még, hogy ha ma lenne az olimpia, Berecz alanyi jogon indulhatna az ötkarikás játékokon, majd hozzátette, reményeik szerint így lesz három év múlva is. Az esély adott, ugyanis a Vk-sorozat európai versenyein rendszeresen fel fog tűnni Berecz, igaz, azt még nem jelölték ki, hogy konkrétan mely viadalokon indul majd.

"Anna idei főversenye az ifjúsági világbajnokság lesz, amelyen várhatóan mind az öt számban rajthoz áll. A merészebb remények között egy tízen és egy húszon belüli helyezés elérése szerepel" - mondta a versenyző édesapja.

A síszezonnal együtt újra kezdődik az RTL Klub téli sportos magazinműsora, a Havazin. Ez négy hónapon át minden vasárnap 12:05-től kerül képernyőre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását