2023. május 30. - Janka, Zsanett

Szombaton tagrevíziót tart az MSZP

Az MSZP feloszlatott kiskunhalasi szervezeténél szombaton tagrevíziót tartanak, majd a regisztrált tagok megválasztják a helyi szervezet elnökségét. Az eseményen részt vesz Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese is.
2007. november 9. péntek 20:09 - Hírextra

Az országos etikai bizottság október 13-án feloszlatta a párt kiskunhalasi szervezetét, majd az MSZP országos elnöksége Szekeres Imrét bízta meg az újjászervezés felügyeletével.

Az MSZP elnökhelyettese korábban az MTI-nek elmondta: a tagnyilvántartásban szereplő tagokat írásban értesítik és meghívják egy regisztrációra, amit az országos és a megyei elnökség közösen fog ellenőrizni.

A választásra azért van szükség, mert Zuschlag János volt szocialista parlamenti képviselőt, az MSZP Bács-Kiskun megyei területi szövetségének korábbi ügyvezető elnökét, az MSZP kiskunhalasi szervezetének korábbi elnökét és nyolc társát bűnszövetségben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítja az ügyészség alapítványoknak nyújtott állami pénzek szabálytalan felhasználása miatt. Az előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag János nem mondott le tisztségeiről, de a kiskunhalasi szervezet feloszlatásával párttagsága - összes választott tisztségével együtt - megszűnt.
Szombatra, a kiskunhalasi tiszti klub elé - itt történik a tagrevízió és utána a tisztségviselők megválasztása - 40-50 fős demonstrációt jelentettek be, amit a rendőrség tudomásul vett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását