2024. március 29. - Auguszta

Rasmussen elismerte

Michael Rasmussen, a Tour de France-on vezető helyről visszaléptetett országúti kerékpáros elismerte, hogy hazudott a nemzetközi szövetségnek (UCI) hollétét illetően.
2007. november 8. csütörtök 17:08 - Hírextra

"Valóban nem Mexikóban voltam júniusban. Rossz információt adtam meg, de csapatom, a Rabobank mindig pontosan tudta, hol tartózkodok" - mondta koppenhágai sajtótájékoztatóján a dán kerekes.

Utóbbi állítása azért érdekes, mert a Rabobank vezetői július 25-én, a Tour 16. szakaszán aratott győzelmét követően - vezető pozícióból - azzal az indokkal léptették vissza, hogy nekik is hazudott a tartózkodási helyét illetően. Rasmussen azt állította az UCI-nak, hogy júniusban Mexikóban edzett, de ott nem érték el a doppingellenőrök, amiért gyanúba is keveredett és a Touron állandó támadásoknak volt kitéve. Azonban kiderült, valójában Olaszországban tréningezett, ugyanis egy korábbi kerekes, Davide Cassani annak a hónapnak a közepén a Dolomitokban látta edzeni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását