2024. április 26. - Ervin

Rácz Róbert Gyurcsány Ferenc útjáról

A Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés fideszes elnöke a megyében élő emberként is örül annak, "ha unatkozó budapesti milliárdosok látogatnak a megyébe és ismerkednek az itt élők gondjaival" - közölte maga a politikus Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hajdú-bihari
2007. november 8. csütörtök 20:54 - Hírextra

"Kevésbé örülök, ha ez a milliárdos, aki az ország miniszterelnöke, a kertek alatt lopakodva, pártszervezésben, az adófizetők pénzét költve érkezik hozzánk. Még kevésbé tudom elfogadni, hogy ígérethalmazzal érkezik, aminek a vége a legtöbb esetben csalódás" - írta közleményében Rácz Róbert.

Mint rámutatott, Gyurcsány Ferenc közlekedésfejlesztésről beszél, miközben vasúti szárnyvonalakat zárnak le, ellehetetlenítve ezzel a térségben élők életét, az iskolába és a munkába járásukat.
Rácz Róbert szerint a kormányfő "a mezőgazdaság fényes jövőjét ecseteli, miközben gazdák százai mennek tönkre és veszítik el több évtized kemény munkájával létrehozott gazdaságaikat".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2007. november 8. 21:06
Hát ezért tartják a vidékit parasztnak.Rácz egy unintelligens bunkó.Ha valaki az ő bandájában lett milliomos az nem érdekes.Volt kitől tanulniuk. Orbán már így is hat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását