2024. április 25. - Márk

Szili keményen kritizálja saját pártját

Nem normális, hogy elzártan kell a közjogi méltóságoknak ünnepelniük - mondta az RTL Klub Híradójának hétfő reggeli kiadásában az Országgyűlés elnöke. Szili Katalin fenntartja kritikáit, amelyet a kormánnyal és az MSZP-vel szemben fogalmazott meg a hétvég
2007. november 5. hétfő 11:24 - Hírextra
A politikus azt mondta: zsákutca a kormány tevékenysége, és pártja könnyen belecsúszik a populizmusba. Szerinte ugyanis egy képviseleti demokráciában nem lehet állandóan a népszavazáshoz nyúlni. Szili Katalin úgy véli: egy olyan baloldalra van szükség, amely értékek és nem érdekek mentén politizál.

Egy kellően előkészített javaslattal, megfelelő adófegyelemmel, a jövőben akár csökkenteni is lehet az adót - így reagált az SZDSZ adómódosító javaslataira, amelyeket támogatás híján végül visszavont a kisebbik koalíciós párt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Szifo
2007. november 5. 17:26
Szili saját népszerűségének növelésére hajt, ezért mondta, hogy a társadalom ellenében nem lehet reformokat bevezetni.
Ugyanis a "társadalom" soha nem híve a változtatásoknak, híve a réginek - még ha az rossz is -, mert azt már ismeri.
Pedig Magyarországon alapvető változtatásokra van szükség, még akkor is, ha ez átmeneti súlyos nehézségeket jelent az emberek számára, továbbá a párt népszerűségének jelentős visszaesésével jár.
thurvj97
2007. november 5. 12:11
A baj nem az,hogy kritizálja a pártját. Ez egy demokratikus pártban természetes. A baj az,hogy kivülállóként teszi és kifelé dumál kibicként. Szegény feledékeny. Elfelejtette,hogy ki csinált belőle valakit.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását