2024. április 29. - Péter

Ronaldo visszatér

A labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő AC Milan kedden hatalmas lépést tehet a továbbjutás felé, amennyiben győzni tud a Sahtar Doneck otthonában. A milánóiaknak bizakodásra adhat okot, hogy az előző fordulóban hazai környezetben imponáló magabiztossággal
2007. november 5. hétfő 12:30 - Hírextra
A hazai bajnokságban gyengén szereplő piros-feketék - legutóbb szombaton a Torino ellen játszottak döntetlent - ebben a szezonban még nem tudtak két egymást követő tétmérkőzésen diadalmaskodni.

 Ugyanakkor jó hír Carlo Ancelotti vezetőedző számára, hogy ismét ott van a keretben Ronaldo, aki ebben az idényben még nem lépett pályára.

A csoport másik mérkőzésén a Benfica a Celtic Glasgow otthonába látogat.

A C jelű kvartettben a Real Madrid bebiztosíthatja továbbjutását, amennyiben győzni tud az Olimpiakosz Pireusz otthonában. A spanyolok nem utaznak túl jó előjelekkel Athénba, hiszen szombaton 2-0-ás vereséget szenvedtek a Sevilla vendégeként.

A csoport másik találkozóján a Lazio és a Werder Bremen egyaránt a túlélésért küzd. A döntetlen igazán egyik csapatnak sem jó.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását