2024. április 24. - György

Késnek a vonatok

Körülbelül egy órás késésekre kell számítani a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon, mert Pestszentlőrincnél a pályafelújítások közben összeütközött egy tehervonat és egy teherautó. Emiatt késni fognak ezen a vonalon a Nyíregyháza és a Szeged felé tartó v
2007. november 2. péntek 10:44 - Hírextra
Kavalecz Imre, a MÁV szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a baleset Pestszentlőrincen, a vasútállomás területén történt. A területen felújítják a vágányokat és egy itt dolgozó teherautó - ami sódert vitt - túl közel került a működő vágányokhoz. Egy a Ferencváros állomásra tartó tehervonat nekiment a teherautónak. Mivel a felújítás miatt amúgy is kevesebb vágány működik, ezért a helyszínelés végéig ezen a szakaszon szünetel a forgalom. Legalább egy órás késésekre kell számítani, a helyszínelés valószínűleg tizenegy órára véget ér. Sérülés egyébként nem történt, a mozdony sem károsodott különösebben, a helyszínelés után folytathatja az útját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását