2024. április 30. - Katalin, Kitti

Foci a szombati ebéd főfogása

Az angol labdarúgás szerelmeseinek igazi csemegével szolgál a szombati Arsenal-Manchester United összecsapás, hiszen a két toronymagasan a legjobb formában lévő szigetországi csapat találkozik egymással a Premier League 12. fordulójában.
2007. november 2. péntek 12:34 - Hírextra

Érdekesség, hogy a címvédő Manchester az előző szezonban 21 ponttal többet szerzett londoni riválisánál, ugyanakkor oda-vissza vereséget szenvedett tőle. Tavaly szeptemberben a togói Emmanuel Adebayor góljával vitte el a három pontot az Arsenal az Old Traffordról (0-1), míg az Emiratesben az azóta a Barcelonához távozott Thierry Henry késői találatával győzött (2-1).
Jelenleg mindkét gárda 26 ponttal és plusz 15-ös gólaránnyal rendelkezik, ám az Ágyúsok - akik ebben a szezonban még minden fronton veretlenek - egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így egy esetleges sikerrel elléphetnének legnagyobb riválisuktól.

Az Avram Grant irányításával feltámadt Chelsea a Wigan Athletichez látogat, míg az Arsenalhoz hasonlóan veretlen Liverpool a Blackburn Rovers vendégeként próbálja meg begyűjteni a három pontot. A Tottenham Hotspur kispadján - bajnoki mérkőzésen - Middlesbrough-ban debütál az új vezetőedző, Juande Ramos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását