2024. április 28. - Valéria

Ellenőrzés éjjel-nappal

A rendőrök 82 embert állítottak elő pénteken este 8 óráig a pénteki hídblokád kapcsán. Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: egész nap fokozottan, újra és újra visszatérve ellenőrizték a rendőrök a
2007. október 27. szombat 07:59 - Hírextra
A délutáni órákban már csak olyan esetekben kellett intézkedni, amikor akadályozták a jogszerű rendőri munkát, megtagadták az igazoltatást, vagy valamilyen veszélyes eszközt találtak a rendőrök - közölte a szóvivő. Korábban a gyülekezési joggal való visszaélés, rendzavarás, garázdaság vagy engedetlenség miatt bilincselték meg és vitték a rendőrségre az embereket. Arra a kérdésre, hogy az Erzsébet híd járdáit meddig tartják lezárva, a szóvivő azt mondta: erről még nem született döntés, de éjfélig biztosan maradnak a kordonok.

A Független Hírügynökség helyszíni tudósítójának beszámolója szerint este fél 9-kor csak 8-10 fiatal várakozott az Erszébet híd pesti hídfőjénél, a felállított rendőri kordonoktól 15-20 méterre. A hidat néhány rendőr őrizte. Úgy tudni, a rohamrendőrök szálláshelyeiken vannak, de készenlétben állnak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság honlapján olvasható, hogy a délelőtt folyamán több rendőrautót is megrongáltak, kerekeiket kiszúrták a tüntetők, egy autót pedig kromofággal öntöttek le. A események során nem sérült meg senki.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását