2024. április 18. - Andrea, Ilma

Repülőjegy 17 és fél millió forintért - felszállt az óriási luxusrepülő

Elindult az első Airbus A380-as csütörtök hajnalban Szingapúrból. A luxus óriásgép fedélzetén pezsgővel és kaviárral várták az utasokat. Az óriás repülő magyar idő szerint hajnali 2 óra 16 perckor szállt fel a szingapúri Csangi repülőtérről. A Sydney-be t
2007. október 25. csütörtök 08:09 - Hírextra
A Singapore Airlines gépén 471 utasnak van hely. Bár az A380-asokon eredetileg akár 853 utas is elfér, a szingapúri cég olyan repülőt kért, amin lakosztályok is vannak, összesen 12. A lakosztályokra jegyet foglaló utasokat 1996-os évjáratú Dom Pérignon Rosé pezsgővel, kaviárral és kacsamellel kínálták. Az ételeket a fedélzeten készíti két szakács. Az A1-es lakosztály utasa például több mint 100 ezer dollárt, azaz átszámítva több mint 17 és fél millió forintot fizetett a jegyért.

A csütörtöki első út után vasárnap indul a következő Airbus Sydney-be. Szingapúrból Londonba februártól lesz rendszeres Airbus-járat.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását