2023. december 10. - Judit

25 millió értékű kábítószert fogtak a vámosok

Huszonötmillió forint értékű kábítószert foglaltak le a vámosok a Vas megyei Jánosháza térségében egy magyar gépjárműből - tájékoztatta a vám- és pénzügyőrség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
2007. október 25. csütörtök 16:03 - Hírextra
Sipos Jenő közleményében azt írta: a vám- és pénzügyőrség munkatársai bűnügyi információk alapján, a rendőrséggel közös akció során még szerdán ellenőrizték az autót. A helyszínen a kábítószer-kereső kutya jelzett, így a járművet részletesen átvizsgálták.

Az autó jobb és bal első sárvédő lemeze alól, valamint a levegőszűrőjéből több mint hét kilogrammnyi, összesen 23 ezer darab amfetamintartalmú tabletta került elő. A feltehetően Hollandiából származó, a vámhatóság által lefoglalt kábítószer piaci értéke mintegy 25 millió forint.

A pénzügyőrök az autó vezetőjét őrizetbe vették, ellene visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárás, amelynek büntetési tétele elérheti a tíz évet is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását