2024. április 19. - Emma

Nincs fűtés

Hidegek a radiátorok a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sárospatak több mint száz távfűtéses lakásában, a hőmérséklet a belvárosi lakásokban nem éri el a 17-18 fokot. A hiba elhárítása a sárospataki távhő új vezérlő rendszerének hangolásával oldható meg
2007. október 22. hétfő 21:00 - Hírextra

Hozzátette: addig is megpróbálnak áthidaló megoldást keresni, hogy a lakók ne fázzanak. A város 860 távfűtött lakásából több mint százat érint a rendszer hibája.

 Az RFV Sárospatak Kft. nemrégiben alakult a város önkormányzatának 51, valamint az RFV Nyrt. 49 százalékos tulajdonrészével az intézmények, valamint a távhős lakások távfűtésének biztosítására. A közös társaság az elmúlt hetekben megkezdte a szerződésben vállalt 620 millió forint értékű fejlesztés végrehajtását.

Szoták Csaba azt is elmondta, hogy az új kazánok a környezeti hatások figyelembe vételével biztosítják a megfelelő hőmennyiséget a lakásokban. Ahhoz azonban, hogy jól működjenek és a lakásokban állandó hőmérsékletet tudjanak biztosítani, a szabályozó rendszert megfelelően be kell hangolni. Ez történik meg a következő napokban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását