2024. május 7. - Gizella

Folyóba zuhant egy autó

Meghalt az a férfi, aki autójával a Karasica folyóba zuhant Baranya megyében, Palkonyánál, Pécstől majndem 20 kilométerre. Hétfő reggel találták meg a holttestét. Az autót daruval emelték ki a vízből. A rendőrség vizsgálja, pontosan hogyan történhetett a
2007. október 22. hétfő 17:18 - Hírextra
A sofőr 32 éves volt, iratai szerint szegedi születésű. Villány felől hajtott Pécs felé, feltehetőleg túl gyorsan, amikor megcsúszott a vizes úton. Átszakította a Karasica folyón lévő híd szalagkorlátját, körülbelül 4 méteres zuhanás után a mederbe csapódott, csak az autó hátsó rendszáma látszott ki a körülbelül 2 méter mély vízből.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor zuhant a kocsi a folyóba. Csak annyi biztos, hogy a roncsot egy palkonyai vette észre a vízben hétfő reggel 7 óra körül.

A tűzoltók húzták ki a sofőrt az autóból, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, valószínűleg megfulladt a férfi.

A rendőrség vizsgálja, hogy a sofőr ittas volt-e, és hová ment. Az autó csomagtartójában bőröndök, utazótáskák voltak ugyanis.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását