2024. május 3. - Tímea, Irma

Az Operház előtt tilos a felvonulás

Megtiltotta a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy a hétfő délutáni Szabadság téri rendezvény résztvevői demonstrációjuk után az Operaház elé vonuljanak. A rendőrség honlapjára vasárnap éjszaka került fel a határozat.
2007. október 22. hétfő 11:26 - Hírextra


A határozatban egyébként az áll, október 19-én egy magánszemély tett bejelentést a BRFK-n, hogy a Budapesten, a Szabadság téren, hétfőn délután zajló rendezvény után vonulással egybekötött rendezvényt kíván tartani az Operaház előtt.

Budapest rendőrfőkapitánya arra kéri a jogkövető állampolgárokat, tartózkodjanak a határozatilag megtiltott rendezvényen való részvételtől. Jogsértő megjelenés esetén, a rendőrség törvényi felhatalmazás alapján a szükséges és arányos intézkedéseket megteszi - olvasható a honlapon.
A Szabadság téren a Magyar Önvédelmi Mozgalom tart demonstrációt, ahol beszédet mond többek között a Jobbik elnöke, valamint a H a t v a n n é gy  Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke is.

Az Operaházban az 1956-os forradalom tiszteletére rendeznek este díszelőadást, amelyen részt vesz Sólyom László köztársasági elnök, s beszédet mond Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását