2024. április 30. - Katalin, Kitti

Áremelkedés nem várható

Október végén várhatóan tizennégy társaság teszi közzé a 2008. évre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifáját. Az autósok eldönthetik, hogy ugyanannál vagy pedig más társaság kötik-e meg a biztosításukat. A Független Biztosítási Alkuszok
2007. október 22. hétfő 07:34 - Hírextra
Október végén várhatóan tizennégy társaság teszi közzé a 2008. évre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifáját, ezzel kezdetét veszi az a kampány, amelynek keretében az autósok eldönthetik, hogy ugyanannál vagy pedig más biztosítónál kötik-e meg a biztosításukat.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének elnöke az InfoRádiónak elmondta: változás, hogy a biztosítók immár egymástól kikérhetik a biztosított kártörténeti igazolását.

Papp Lajos kiemelte: 2005-ben és 2006-ban 400 ezren váltottak biztosítót. Mivel sokaknak megfelelő a gépjármű-felelősségbiztosításuk, ezért nem várható, hogy ebben az évben sokan más biztosítóhoz mennek.

A társaságok nyomott árakkal dolgoznak, ennek ellenére jelentős emelkedés idén nem várható, arra csak egy évvel később lehet számítani - közölte a szervezet elnöke. Papp Lajos szerint artják az árszintet a biztosítók.

Várható, hogy idővel nőni fog az átlagdíj, de most nagy a verseny, és a cégek nem engedhetik meg, hogy jelentősen emeljenek - hangsúlyozta Papp Lajos.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását