2024. április 20. - Tivadar

Megmenekülhet 5 szárnyvonal

Tizenhat szárnyvonalon szüntetheti meg a vasúti közlekedést a MÁV Start Zrt., legalábbis ezt javasolják szakértők - írja a Népszabadság. A Gazdasági és Közlekedési Minisztériumnak rövidesen döntenie kell, hogy december 9-étől mely vonalakon nem rendeli me
2007. október 20. szombat 14:34 - Hírextra

Eredetileg 21 helyen függesztették volna fel a személyszállítást, de különféle megfontolásokból öt szárnyvonal megmenekülhet - írja a lap.

Amint azt a Független Hírügynökség korfábban megírta, a menetrend előkészítésére vonatkozó írásos utasításában a GKM 10 százalékos kínálatcsökkentést rendelt a MÁV Start Zrt.-től.
A végleges döntéshez szükséges jegyzőkönyvek pénteken megérkeztek a GKM-be a Regionális Közlekedésszervező Irodáktól az önkormányzatok, a MÁV és a Volán-társaságok egyeztetéseiről.

A Vasutas Települések Szövetségének elnöke, Csanádi István, a vonalbezárásokban súlyosan érintett Mezőhegyes polgármestere a napokban a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az ő régiójukban érdemi egyeztetés nem volt velük, konkrét elképzeléseket nem közöltek a MÁV részéről, és ugyanezt az információt kapta más országrészek polgármestereitől is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását