2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lövöldözés és illegális szeszgyár

Lövöldözés miatt hívták ki a rendőröket egy pusztamonostori tanyára, ahol végül illegális szeszgyárat számoltak fel az egyenruhások. A rendőröket még szerdán délután hívta fel valaki, hogy lövéseket hall az egyik tanya felől.
2007. október 18. csütörtök 11:35 - Hírextra

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a tanyán állattartással foglalkozó gazda a lölvöldözésről azt mondta, hogy egy acélhordóra lőttek célba. A rendőrök többféle fegyvert, köztük egy hangtompítóval és távcsővel felszerelt kispuskát is lefoglaltak.

Átkutatták az épületet és közben 1400 liter bekevert tömény szeszes italt is találtak a rendőrök. Emiatt értesítették a Vám- és Pénzügyőrség munkatársait, a szeszt ők foglalták le. Kiderült közben, hogy a gazda egyik alkalmazottját körözik is, elfelejtett bevonulni ugyanis a rá korábban kiszabott nyolchónapos börtönbüntetés letöltésére.

Az ügyben a rendőrség egyelőre lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indított nyomozást. Azt majd fegyverszakértő állapítja meg, hogy pontosan milyen lőfegyvereket tartottak a tanyán.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását