2024. május 26. - Fülöp, Evelin

McCartney-né nem alkuszik

Peren kívül próbált megegyezni csütörtökön Sir Paul McCartney és válófélben lévő neje, Heather Mills-McCartney a válás anyagi vonzatairól, vagyis arról, hogy Heather mennyit csíphet le az ex-Beatle több százmilliós vagyonából.
2007. október 11. csütörtök 23:12 - Hírextra

A 40 éves Heather és a nála negyedszázaddal idősebb Sir Paul tavaly májusban költözött külön, miután négy évig tartó házasságuk zajos családi botrányok közepette összedőlt.

Az azóta is húzódó válási hercehurca csütörtökön a jelek szerint fordulópontjához ért, ugyanis McCartney és Heather a londoni felsőbíróságon, egy bíró jelenlétében tárgyalóasztalhoz ült.
Estig a nagy számban kivonult sajtó számára nem derült ki, hogy sikerült-e valamiben megegyezni, és ha igen, Heather mennyit kaphat legendás férje vagyonából. Több kommentátor valószínűsíti, hogy ha születik is egyezség, azt a felek bizalmasan fogják kezelni.

A csütörtöki brit sajtóban mindenesetre több találgatás jelent meg a McCartneyné által remélhető összegről, 30 millió fonttól 60 millió fontig terjedően.

A tényleges "lelépési" összeg szakértői vélemények szerint sok mindentől függhet, egyebek mellett attól, hogy McCartney vagyona a házasság négy éve alatt mennyivel gyarapodott. A The Sunday Times által a leggazdagabb britek vagyonáról évről évre kiadott nem hivatalos összesítés, a Rich List szerint jelentős összeggel: 2002-ben, az esküvő évében Sir Paul 713 millió fontos (265 milliárd forintos) vagyonnal szerepelt a vezető brit lap rangsorában, a tavalyi Rich List azonban már 825 millió fontot (305 milliárd forintot) tulajdonított a zenésznek, vagyis a Heatherrel házasságban töltött idő alatt McCartney 112 millió fonttal lett gazdagabb.

Az idei listán azonban a zenész már csak 725 millió fonttal szerepelt - éppen azért, mert a rangsor szerkesztői 100 millió fontot "félretettek" vagyonából a válási költségekre.

Londoni elemzők szerint ugyanakkor valószínűtlen, hogy Heather ennyit kaphatna. A legtöbb vélemény szerint a házasságból néhány tízmillió font egyszeri kifizetéssel távozhat, és rendszeres éves juttatásra számíthat a 2003 októberében született közös gyermek, Beatrice felnevelésére.

A válási csatározás bővelkedett meglehetősen csúnya fordulatokban. Heather nyilvánosan azzal vádolta férjét, hogy az többször fizikailag bántalmazta őt, róla ugyanakkor a sajtó "valahogy" kiderítette, hogy ifjabb éveiben luxusprostituáltként gondoskodott a nemzetközi felső néhány száz számos tagjának kellemes londoni időtöltéséről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását