2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kiefer Sutherland börtönben

Kiefer Sutherland, a 24 című népszerű amerikai thrillersorozat titkosügynöke 48 napot fog börtönben tölteni, amiért a korábbi ittas vezetése miatt próbaidőn levő színész két hete Los Angelesben ismét úgy ült volánhoz, hogy túl sokat ivott.
2007. október 10. szerda 10:23 - Hírextra

A 40 éves sztárt elvben alkoholos befolyásoltság alatti vezetés, valamint a megengedettnél magasabb véralkohol-szint miatt maximum kétszer hat hónapra rács mögé zárhatnák és kétszer 500 dolláros bírságot róhatnának ki rá. A próbaidőszak alatti törvénysértés miatt további hat hónap börtönbüntetésre ítélhetnék.

A színész azonban kiegyezett a városi ügyészséggel. Nem támadta meg a magas véralkohol-szintre vonatkozó vádat, ami beismerésnek felel meg. Sutherlandnek az alku értelmében ezért a vétségért 30 napot kell ülnie és további 18 nap szabadságvesztésre ítélik a próbaidőszak megsértéséért, amelyet egy 2004-es ittas vezetése miatt szabtak ki. Az ügyében a végső szót az alku alapján december 21-én mondja ki a bíróság.

Sutherland múlt hét kedden bukott le, amikor autójával szabálytalanul kanyarodott, a rendőrség megállította, és a helyszíni teszt során kiderült, hogy a megengedettnél magasabb vérében az alkoholszint.

Az alku értelmében Sutherland decemberben, a 24 című sorozat téli forgatási szünetében kezdheti meg börtönbüntetésének letöltését. A színésznek ezenkívül 18 hónapos alkohol-felvilágosítási tanfolyamon és hat hónapig heti egyszer terápiás kezelésen kell majd részt vennie.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását