2024. május 6. - Ivett, Frida

Több hármas is került az MSZP bizonyítványába

Az MSZP számára bár a felnőtté válás sok problémával jár, de a párt tudja a dolgát, és meg tudja oldani a gondokat - mondta köszöntő szavaiban a párt választmányának elnöke az MSZP 18. születésnapi rendezvényén Budapesten vasárnap.
2007. október 7. vasárnap 12:25 - Hírextra

Simon Gábor közölte: lehet, hogy nem tökéletes amit csinálnak, lehet, hogy még sokáig nem lesznek tökéletesek, de az MSZP tudja a dolgát és megoldja a gondokat. Arra emlékeztetett, hogy nagykorú lett a párt, így minden tettért felelősséget kell vállalnia.

Horn Gyula betegsége miatt nem tudott részt venni az ünnepségen, ahol - mint Simon Gábor mondta - ötezren voltak jelen. Horn Gyula nevének hallatára a küldöttek hosszú tapssal köszöntötték a volt miniszterelnököt.

Nyers Rezső, a párt alapítója - akit nagy tapssal fogadtak - azt mondta: húzzunk bele, hogy kikerüljünk a "slamasztikából".

"Higgyenek az öreg embernek, ki fogunk kerülni ebből a helyzetből, és üzenjük valakinek, aki nem tud itt lenni, Horn Gyulának, hogy szerezzen erőt abból, hogy itt most lelkes emberek vannak" -fogalmazott. Mint mondta, legyenek olyan fiatalok a pátban, aki tudnak élni a pénzzel és nem élnek vissza a pénzzel.

Nyers Rezső beszédét követően az MSZP elmúlt 18 évéről szóló filmet vetítettek, s a jelen lévők, amikor Horn Gyula majd Medgyessy Péter jelent meg a képernyőn, hosszú tapsban törtek ki.

Megérkezésükkor Gyurcsány Ferencet, feleségét Dobrev Klárát és a kormány több tagját a jelen lévők a "húzzunk bele" jelszó skandálásával és nagy tapssal fogadta.

A Budapesti Vásárközpont B pavilonját teljesen megtöltötte a tömeg, pótszékeket kellett betenni. A küldöttek megkapták az MSZP "bizonyítványát", amelyben három közepes volt, ez a szervezettségre, a fiatalításra és pártépítésre vonatkozott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását