2024. április 30. - Katalin, Kitti

Húszezer dollár lesz egy tanév a Realnál

A spanyol bajnok Real Madrid 2008-tól helyi fiatalok képzésére labdarúgó-akadémia megnyitását tervezi az Indonéziához tartozó Bali szigetén.
2007. október 3. szerda 15:56 - Hírextra

A jövő év augusztusában megnyíló iskolában a spanyol sztárcsapat edzői a sziget üdülőövezetében felépítendő sport- és lakókomplexumban várnák azon 9-18 éves fiatalokat, akiknek szülei képesek megfizetni az előreláthatólag húszezer dolláros (kb. 3,4 millió forintos) tandíjat egy tízhónapos felkészítésért.

Az akadémia leendő vezetője, Carmen Yahaya elmondta: minden engedélyt megszereztek a nemzeti sporttanácstól és az oktatási minisztériumtól több sportközpont megnyitására. Erre először jövőre Balin kerül sor, majd ha minden jól megy, 2009-ben Jakartában is.

"Ez lesz az első ilyen futball-akadémia az országban, melytől világklasszis játékosok felbukkanását várjuk. Indonézia 220 milliós népessége tele van felfedezetlen tehetségekkel" - tette hozzá az igazgató asszony.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását