2024. április 20. - Tivadar

Még nem zárolták Zuschlag János vagyonát

Elrendelte Zuschlag János vagyonának zárolását az ügyében illetékes bíró. Az erről szóló határozat már megszületett, de még nem hajtották végre, azaz péntek délig nem zárolták az előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag János vagyonát.
2007. szeptember 28. péntek 12:34 - Hírextra
Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes főügyésze a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a volt képviselő vagyonának zár alá vételéről még csütörtökön határozott a bíró. Maga a zárolás egyelőre nem történt meg, de bármikor megtehetik - tette hozzá Szabó Ferenc.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, Zuschlag Jánost az ügyészség múlt szerdán vette őrizetbe, és bűnszövetkezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják. A szocialista politikus és társai a gyanú szerint nem arra használták fel különböző alapítványok pályázatokon nyert pénzeit, amire kapták. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte Zuschlag Jánost, majd később ezt másodfokon is megerősítették, mert az indoklás szerint fennáll a szökés veszélye.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását