2024. május 19. - Ivó, Milán

Exluzív interjú: Közös szekérhúzás Gelleivel - HANGOSHÍR!

Gellei Imre lett a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Paksi FC vezetőedzője. A korábbi szövetségi kapitány, akit kedden sajtótájékoztatón mutattak be, a vasárnap menesztett Lengyel Ferencet váltja a bajnokságban.
2007. szeptember 25. kedd 20:02 - Hírextra

A bajnokságban jelenleg 13. helyen álló paksi klub másfél éves szerződést kötött Gellei Imrével. Az 57 esztendős szakember szombaton, hazai közönség előtt, az FC Fehérvár ellen debütálhat a csapat kispadján.

A Gellei mellett dolgozó szakmai stáb összetétele nem változik, a másodedző Péter Norbert lesz, míg a kapusok felkészítését Heizler János vezeti.

A Pont FM rádió munkatársa az új edzővel készített interjút.

G. I.: Ez egy szép feladat, edzőnek, játékosoknak, vezetőknek is. Folyamatosságot kell biztosítani, eddig nagyon szépen menetelt előre az utolsó három évben a Paks, most egy kicsit bentragadt a rajtnál és ezt a szekeret akarjuk közös erővel kihúzni.

Pont FM: Mi lehet Ön szerint a probléma?

G. I.: Úgy gondolom a kilenc meccsen kapott húsz gól az sok. Ez átlagban két kapott gólt jelent, amihez meg hármat kellene rúgni, ahhoz, hogy nyerjünk. Vagyis a csapat védekezését kell javítanunk, hogy ne kerüljenek az ellenfelek annyiszor helyzetbe. Ehhez pedig nagyobb fokú koncentráció, és harcosabb ottlét kell a pályán.

Pont FM: Mi az, amit feltétlenül meg kell változtatni?

G. I.: Javítani kell pár dolgon. Az elődöm kifogástalan munkát végzett, nem jöttek úgy az eredmények, ahogy ezt közösen elvárták, most mindenkinek rá kell tenni még egy lapáttal, és oda kell jobban figyelni a meccs szituációkra, és akkor győztesen jövünk ki a helyzetekből.

Pont FM: Jelenleg a 13. helyen áll a Paks. Mi a kitűzött cél?

G. I.: A cél nem változott, minél gyorsabban szeretnénk bejutni az első tíz csapat közé, azért dolgozunk, hogy ez sikerüljön.

Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását