2024. május 3. - Tímea, Irma

Több tízmilliós kábítószerfogás az M3-ason

7,5 kilogramm heroint, 1,5 kilogramm kokaint és ezek hígításához szükséges 10 kilónyi úgynevezett felütőanyagot foglaltak le a rendőrök a napokban. A drog értéke körülbelül 30 millió forint, ám a hígítás után ennek többszörösét is érte volna.
2007. szeptember 24. hétfő 18:27 - Hírextra
A nyomozók még múlt pénteken állítottak meg az M3-ason egy autóst, a járműben pedig 5 kilogramm heroint és 10 kilogramm olyan anyagot találtak, amivel a drogot fel lehet hígítani. A sofőr abasári lakásán ezután házkutatást tartottak és rábukkantak egy olyan helyiségre, amely kifejezetten a kábítószer keverésére és csomagolására volt kialakítva. A lakásban még további 2,5 kilogramm heroin és 1,5 kiló kokain került elő, illetve 10 kiló úgynevezett felütő anyag. Találtak még a nyomozók a drog keveréséhez és csomagolásához szükséges eszközöket is.

A lefoglalt kábítószer értéke csaknem 30 millió forint, felhígítás után azonban ennek a többszörösét érheti.

A lakás 52 éves tulajdonosát a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság pedig azóta elrendelte előzetes letartóztatását. A büntetőeljárás kábítószerrel való visszaélés miatt folyik ellen - olvasható a Nemzeti Nyomozó Iroda hétfői közleményében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását