2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Népszavazás: döntés október közepén

Hétfőn és kedden folytatja az Alkotmánybíróság több népszavazási ügy tárgyalását, de a Fidesz népszavazási kezdeményezéséről várhatóan csak október közepén vagy a hónap második felében határoznak - mondta a Független Hírügynökségnek Sereg András, a taláro
2007. szeptember 24. hétfő 08:31 - Hírextra
Az Alkotmánybíróság hétfői és keddi teljes ülésén várhatóan dönt a többi között az Országos Választási Bizottságnak arról a határozatáról, amelyben megtagadták a Honfoglalás 2000 Egyesület által benyújtott országos népi kezdeményezés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését. A dokumentumon ez a kérdés szerepel: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés elfogultsága és pártos döntései miatt mentse fel tisztsége alól Szigeti Pétert, az Országos Választási Bizottság elnökét?".

A Fidesz népszavazási kezdeményezésével kapcsolatos határozatra viszont még körülbelül három-négy hetet várni kell - tette hozzá Sereg András.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását