2024. május 17. - Paszkál

Halálos baleset az 55-ös úton

Egy ember életét vesztette, ketten pedig megsérültek, amikor Mórahalom és Szeged között két személyautó összeütközött az 55-ös úton hétfőn délelőtt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2007. szeptember 24. hétfő 12:06 - Hírextra

A helyszínelés elsődleges adatai szerint egy személygépkocsi haladt Szeged felől Mórahalom irányába, mikor egy jobbra ívelő kanyarból kijőve - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött egy ellentétes irányba haladó szerbiai rendszámú autóval - mondta M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A külföldi rendszámú autót vezető idősebb nő a helyszínen belehalt sérüléseibe, míg utasát a mentő elszállította, a magyar autó sofőrje, egy férfi, súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a százados.
A baleset sérültjeit a roncsokból a tűzoltók szabadították ki, az utat a helyszíni szemle és műszaki mentés idején teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik - tette hozzá a sajtóreferens.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását