2024. május 18. - Erik, Alexandra

Jobbulást Horn Gyulának

Jobbulást kíván Horn Gyula volt miniszterelnöknek, az MSZP volt elnökének a szocialista párt országgyűlési képviselőcsoportja. Lendvai Ildikó frakcióvezető erről szerdán tájékoztatta az MTI-t. A Népszabadság szerdai számában írta, hogy néhány hete kórházb
2007. szeptember 20. csütörtök 06:53 - Hírextra

A volt kormányfőt, parlamenti képviselőt alvászavarok miatt kezelik. A 75 éves politikusnál a híresztelésekkel ellentétben sem agyvérzést, sem Alzheimer-kórt nem állapítottak meg. A kezelés során azonban tüdőgyulladást kapott, amiből kigyógyították. Kívánságára családján kívül senki nem látogathatja.

A Népszava arról számolt be korábban, hogy Horn Gyula azért nem ment el az 1989-es határnyitás évfordulójára szeptember 9-én Budapesten rendezett konferenciára, mert kórházban van.
Lendvai Ildikó az MTI-hez eljuttatott közleményben úgy fogalmazott, hogy "a szocialista képviselők jobbulást kívánnak képviselőtársuknak, barátjuknak, a magyar baloldal meghatározó személyiségének".

A frakció visszavárja Horn Gyulát, állapota javulása után pedig számít tapasztalataira, munkájára - fűzte hozzá Lendvai Ildikó.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását