2024. április 19. - Emma

Hamarabb átadták az M7-est

Az esős idő ellenére már hétfő délután 4 órakor, 8 nappal az eredeti határidő előtt átadták a forgalomnak az M7-es autópálya 12. és 17. kilométer közötti, felújítás alatt lévő szakaszát - mondta a Független Hírügynökségnek Winkler-Virág András, az Állami
2007. szeptember 10. hétfő 20:26 - Hírextra
Az M7-es jobb oldalán a befejező munkálatok miatt a leállósáv még néhány napig zárva marad, ezért a héten ezen a szakaszon sebességkorlátozásra lehet számítani. Ezen kívül a bal oldalon kedden pár órára még szintén le lesz zárva egy sáv azért, hogy eltávolíthassák a korábbi elterelések jelzéseit. A szóvivő elmondta: olyan időpontban zárják le kedden a Pest felé vezető szakasz egy sávját, amely nem a csúcsforgalom idejére esik, ezért nem számítanak torlódásra.

Az M7-es bevezető szakaszának felújításának korábbi befejezése többek között annak köszönhető, hogy a kivitelező két műszakban, a tervezetnél jóval nagyobb kapacitással dolgozott, a munkálatok gyakran este 11-ig tartottak - mondta a szóvivő. A cég készen állt arra is, hogy egész éjjel folytassák a munkát, de az autópályakezelő a környék lakóinak kérésére ezt nem engedélyezték tette hozzá.

Az M7-es Balaton felé tartó oldalának a felújítása augusztus 22-én kezdődött. Az M1-esre terelték a forgalmat, onnan pedig az M0-son lehetett visszajutni az M7-re. Augusztus 30-án befejeződött a sztráda felújításának az első szakasza. Azóta egy sávon haladhattak az autósok az M7-es felújítás alatt álló szakaszán.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását