2022. november 29. - Taksony

A karcsú nő jobban élvezi a szexet

Ha karcsúbb a nő, több öröme van az ágyban - ez a végkövetkeztetése annak a tanulmánynak, amelyet az egyik berlini kórház orvosai készítettek.
2007. szeptember 5. szerda 08:29 - Hírextra
A Die Welt című német lap online változata szerint Annett Gauruder-Burmester 125 olyan nőt kérdezett ki, aki egy speciális fogyókúrás programon vett részt. A kúra 12 hónapon át tartott, és a résztvevőknek 10 kilogrammot kellett leadniuk. Ezalatt az idő alatt csak csökkentett kalóriaértékű táplálékot kaptak, ezen kívül külön tornagyakorlatokat is végeztek.

A terápia előtt és után egy ötfokozatú skálán értékelték a résztvevők a szexuális életüket is. Az egyes a legjobb, a problémamentes, az ötös a nincs szex állapotot jelentette. A fogyókúra után a hölgyek helyzete és szexuális élete saját megítélésük szerint jelentősen, több mint két ponttal javult.

"Főleg a házasságban élők számoltak be jelentős javulásról, hangsúlyozta Gauruder-Burmester a Welt Online-nak nyilatkozva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását