2024. április 28. - Valéria

Madonna megint gyereket akar

Lapbeszámoló szerint újabb gyermeket, ezúttal egy kislányt fogad örökbe Madonna Malawiból. A popdíva állítólag már zöld jelzést kapott az afrikai ország illetékes hatóságaitól, így magához veheti a 13 hónapos, Mercy névre hallgató kislányt - jelentette a
2007. augusztus 29. szerda 14:59 - Hírextra
Madonna már meg is bízta ügyvédjét, hogy tegyen meg minden szükséges előkészületet. A pop királynője alig egy évvel ezelőtt vette magához a szintén malawi David Bandát, ám az örökbefogadást hónapokig tartó jogi vita követte.

A díva többször is kifejezte szándékát, hogy szeretne egy lánytestvért David mellé, hogy helyreálljon az "egyensúly" - írja a Sun. Mielőtt Mercy mellett döntött volna, legalább 10 kislányt nézett meg az árvaházban - olvasható a napilapban.

"A fellegekben jár, mióta megtudta, hogy megkapja Mercyt, nem akart még egy komplikált örökbefogadást" - nyilatkozta a család egyik barátja. Madonna állítólag csak nevető angyalnak hívja a kislányt, aki egy árvaházban él, mivel szülei túl szegények ahhoz, hogy gondoskodjanak róla.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását