2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

SZIN: önálló helyszínen mutatkozhatnak be a parlamenti pártok ifjúsági szervezetei

A parlamenti pártok ifjúsági szervezetei vehetnek részt önálló helyszínnel a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN), közülük négy, a Fiatal Baloldal, a Fidelitas, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és az SZDSZ Új Generáció, élt is a lehetőséggel és sátrat
2007. augusztus 24. péntek 21:59 - Hírextra
A pártok ifjúsági szervezetein kívül az országgyűlés is képviselteti magát, ennek már hagyománya van a SZIN-en, hiszen tavaly itt tartották a szerb és a magyar parlament által elindított tolerancia tábort - mondta a szervező.

A parlamenti pártok ifjúsági szervezetei pályázhattak a fesztiválon való részvételre, melynek feltétele volt egy 10 ezer forintos akkreditációs díj befizetése is. A résztvevőkön kívül más ifjúsági politikai szervezetek is nyújtottak be pályázatot, volt közülük, amelyik befizette az akkreditációs díjat, s volt, amelyik nem - tudatta Boros Gyula.

Hozzátette: azoknál a szervezeteknél, melyek nem egy parlamenti párthoz kapcsolódnak eredménytelen volt a pályázat, azoknak, akik közülük befizették a díjat visszautalták azt.

A politikai ifjúsági szervezetek mellett, más civil csoportosulások is összesen tizennyolcan részt vesznek a SZIN-en. Számukra a szervezők csoportonként öt ingyenes bérletet biztosítottak - közölte a szervező.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását