2024. április 29. - Péter

"Akik ma Magyarországot kormányozzák, azok azt vallják, hogy amit csak lehet, mindent el kell lopni"

Magyarország mára eljutott a totális szétesés és lezüllés szélére - jelentette ki Kövér László csütörtökön Szentendrén egy, a határon túli fiatalok számára rendezett találkozón. Nincs olyan szelete a magyar életnek, ami optimizmusra adna okot, nem pedig t
2007. augusztus 23. csütörtök 16:43 - Hírextra
Hozzátette: "Ebben annyi pozitívum lehet, hogy az ember ilyenkor pánikreakciói következtében talán mozgósítja utolsó tartalékait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy valami változást mégiscsak elérjen".

A politikus szavai szerint például szándékosan rohasztják le a hazai egészségügyi rendszert, ezzel ugyanis az önkormányzatokat rákényszerítik arra, hogy a tulajdonukban lévő intézményeket, kórházakat a versenyszférának adják át -írja a híradó.hu. Magának az államnak is minden funkciója szétporlad, vagy tudatosan szervezik ki a magánszféra területére: a legjellemzőbb példa erre, hogy a honvédség épületeit civil őrző szervezetek védik - mondta.

"Akik ma Magyarországot kormányozzák, azok azt vallják, hogy amit csak lehet, mindent el kell lopni" - szögezte le Kövér László. Holott az államnak az lenne a feladata, hogy megvédje polgárait az erőfölényben lévő érdekcsoportoktól, a világból érkező külső hatásokkal szemben - fejtette ki.

A választmányi elnök fontosnak nevezte a civil szervezetek erősödését, amelyeknek a változások esetén lehet szerepük, mert normális társadalmi támogatottság nélkül egyetlen politikai erő sem képes hosszú távon sikeresen kormányozni. 2002-ben a választás elvesztéséből a Fidesz is levonta ezt a tanulságot - emelte ki Kövér László.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását