2024. április 20. - Tivadar

Nyert a Manchester... a bíróságon!

Az Angol Labdarúgó Liga (Premier League) vizsgálóbizottságának keddi döntése értelmében a Manchester United argentin hátvédje, Gabriel Heinze nem igazolhat a Liverpool együtteséhez.
2007. augusztus 21. kedd 19:37 - Hírextra
Heinze egy háromtagú vizsgálóbizottság felállítását kérte a ligától, amely kideríti, hogy a Manchester miért nem engedi el őt az Anfield roadra. A 29 éves játékos azt állította, hogy birtokában van egy levél, amelyben a manchesteri csapat elöljárói leírják, hogy 6.8 millió font ellenében elhagyhatja az együttest. A "vörös ördögök" viszont azt állították, hogy levélben és szóban is elmondták Heinzének, hogy semmilyen körülmények között nem igazolhat egyik bajnoki riválishoz sem.

A Premier League bizottsága megvizsgálta a kérdéses levelet, és úgy határozott, hogy a klubnak ad igazat, mivel abból egyértelműen kiderül, hogy a Manchester csak a külföldi átigazolásra adott engedélyt Heinzének.

A hátvédnek jogában áll fellebbezést benyújtani az ítélet ellen.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását