2024. május 16. - Mózes, Botond

Mourinho egyre idegesebb és otrombább

José Mourinho visszatámad: a Chelsea portugál menedzsere nem hagyta szó nélkül Cristiano Ronaldo legutóbbi kijelentését, és éretlen kölyöknek nevezte honfitársát.
2007. április 30. hétfő 20:14 - Hírextra
Folytatódik a szócsata José Mourinho, a Chelsea menedzsere és Cristiano Ronaldo, a Manchester United támadója között. A londoniak portugál szakvezetője múlt héten hazugnak nevezte honfitársát, miután a futballista azt állította, hogy Mourinho nem tudja beismerni saját hibáját.

"Éretlenséget és tiszteletlenséget mutatnak ennek a kölyöknek a kijelentései, amelyek talán a nehéz gyerekkor és a nevelés hiányának következményei" - mondta José Mourinho.

A Chelsea menedzsere hozzátette: megérti kollégáját, Sir Alex Fergusont, hogy védelmébe vette futballistáját. "Nekem nincs gondom Fergussonal és ezzel a sráccal sem" - tette hozzá a portugál edző, Ronaldóra utalva.

A feszültség érthetően nő a két együttes tagjai között, ugyanis szombaton öt pontra nőtt a manchesteriek előnye a Chelsea előtt a bajnokságban. A két sztárcsapat még legalább kétszer összecsap egymással: május 9-én bajnoki rangadón, tíz nappal később pedig az FA-kupa döntőjében találkoznak a felek, és jó az esély arra, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében is Chelsea-MU párharcot rendeznek.

A nyilatkozatháború azzal kezdődött, hogy a Chelsea menedzsere csapata Newcastle elleni 0-0-s találkozója után kijelentette: a Manchester Unitedre más szabályok vonatkoznak, ugyanis a Vörös Ördögök ellen sohasem ítélnek büntetőt, míg saját együttese nem kapott meg több jogosnak tűnő tizenegyest sem, közölte az InfoRádió.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását