2024. április 29. - Péter

Dávid-Kóka egyeztetés, középosztálybeli megdöbbenéssel

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) üdvözli az SZDSZ fogadókészségét a középosztály érdekében kezdeményezett egyeztetését illetően, de "történelmi fordulópontnak" tartja, hogy egy liberális politikus nem tudja értelmezni a középosztály fogalmát - mondta el Ker
2007. április 30. hétfő 18:28 - Hírextra
Az előzmények közé tartozik, hogy Dávid Ibolya az MDF elnöke szakmai egyeztetésre invitálta Kóka János SZDSZ-elnököt a középosztály érdekében megfogalmazott javaslataik megvitatására. Az MDF a magyar középosztályt fenyegető lecsúszás megállítása érdekében dolgozta ki a Középosztály 13 pontja programját. Horn Gábor, az SZDSZ ügyvivője sajtóhírek szerint azt mondta: bár pártjának nincs hivatalos álláspontja az ügyben, de kész minden értelmes párbeszédre.

Hozzátette, a középosztály fogalmával nem tudnak mit kezdeni, de szerintük is nagyon fontos beszélni arról, hogy merre menjen Magyarország.

Kerék-Bárczy Szabolcs szavai szerint a világtörténelemben még nem fordult elő, hogy egy liberális politikus ne tudná értékelni és értelmezni a középosztály jelentését. Ennek ellenére az MDF továbbra is fenntartja a szakmai egyeztetésre szóló meghívását - fűzte hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását