2024. május 6. - Ivett, Frida

Üdülési csekk őrület

Egyre többen részesülnek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott kedvezményes üdülési csekk juttatásban. Az idei év első negyedévében már 254.000 személy kapott kedvezményes üdülés csekket, amely duplája az előző év hasonló időszakának.
2007. április 5. csütörtök 19:43 - Hírextra
Ez azt jelenti, hogy mind több gazdálkodó él az adórendszer adta kedvezményekkel és már ebben az évben mintegy 5,5 milliárd Ft-ért vásárolt munkavállalói és családtagjaik részére a minimálbér mértékéig adó- és járulékmentesen üdülési csekket.

Az üdülési csekkel rendelkezők ez év január elsejétől kb. 7.000 üdülési, pihenési, kikapcsolódási, egészség-megőrzési, betegség-megelőzési és szabadidő sportolási lehetőséget nyújtó szolgáltatónál használhatják fel csekkjeiket. Ezen szolgáltatók száma szintén megduplázódott az előző évhez képest.

A gazdálkodók által nyújtott természetbeni juttatást egészíti ki az alapítvány saját forrásából, pályázat útján nyújtott szociális támogatása.(Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását