2024. május 4. - Mónika, Flórián

Ön mit kezdene 56 milliárd dollárral?

Továbbra is Bill Gates, a Microsoft alapítója a világ leggazdagabb embere az amerikai Forbes magazin csütörtökön nyilvánosságra hozott listáján. Az 51 éves amerikai Gates a 2007. február 9-én lezárt adatok szerint 56 milliárd dollár felett rendelkezik, va
2007. március 9. péntek 08:46 - Hírextra
A második helyen a szintén amerikai, 76 esztendős Warren Buffett üzletember, 52 milliárddal, a "bronzérmes" a mexikói távközlési vállalkozó, Carlos Slim Helu, 49 milliárddal. A listán az első európai a svéd Ingvar Kamprad, az Ikea bútorcég tulajdonosa, 33 millióval.

A 100-as lista további híres milliárdosai: a francia Liliane Bettencourt, a L'Oréal kozmetikai konszern tulajdonosa a 12., 20,7 milliárddal, Roman Abramovich orosz olajvállalkozó, a Chelsea futballklub főnöke a 16., 18,7 milliárddal, megosztott 26. helyen áll a Google internetes kereső portál két ura, az amerikai Sergey Brin és Larry Page 16, 6 milliárd dollárral.

A két, 33, illetve 34 éves vállalkozó egyben a lista két legfiatalabb tagja. Az 51. helyre került Silvio Berlusconi olasz médiamágnás és volt kormányfő, 11, 8 milliárddal, míg Soros György 8,5 milliárddal a 80.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását