2024. május 5. - Györgyi

A három hónapos baba arcára és szájába öntötte a gyomirtót

Öt év fegyház büntetésre ítélte a Somogy Megyei Bíróság csütörtökön azt a 45 éves kadarkúti férfit, aki tavaly nyáron gyomirtóval itatta meg három hónapos gyermekét, majd maga is ivott a szerből.
2007. március 1. csütörtök 19:13 - Hírextra

A vádlott és élettársa között rendszeresek voltak a veszekedések. Július 6-án a férfi erősen ittas állapotban megjelent az édesanyjánál, ahol az élettársa is tartózkodott a gyermekükkel. Veszekedni kezdtek, a rendőröket is ki kellett hívni, akik a vádlottat rendre utasították.

Ezután a nő a picivel a családi házukhoz ment, s elkezdett pakolni, hogy elköltözik otthonról. A férfi ekkor öntötte a gyomirtószert a baba szájába és arcára. Az anya a picivel kimenekült a házból és a szomszédban kért segítséget. Ott a baba száját kimosták, és értesítették a mentőket, akik kórházba szállították a gyermeket, aki enyhe mérgezést szenvedett.

Varga Rita a Somogy Megyei Bíróság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbításért, a védelem pedig enyhítésért, és eltérő minősítésért fellebezett. A vádlott védője azt szeretné, ha nem emberölés bűntettének kísérletéért, hanem súlyos testi sértésért ítélné el védencét a bíróság
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását