2024. június 17. - Laura, Alida

Ferenczi és Rajczi: magyar "hősök" Angliában

Csaknem 70 ezer forintot ér Ferenczi István meze a Barnsley szurkolóinak. Az angol másodosztályú bajnokságban szereplő csapat drukkerei az elmúlt napokban a klub internetes oldalán licitálhattak a csapat két magyar játékosának a mezére.
2007. február 28. szerda 14:52 - Hírextra
A klub honlapján csak magyar hősöknek (Hungarian heroes) nevezett Ferenczi István meze 180 fontot (68 ezer forint), Rajczi Péteré pedig 72 fontot ért egy-egy fanatikus drukkernek. Mindkét szurkoló dedikált fényképet kap a mez mellé.

Mindkét futballistának a Hull City elleni mérkőzésen viselt szerelését lehetett megvásárolniuk a drukkereknek. A meccsen Ferenczi két, Rajczi egy gólt szerzett, így alakult ki a 3-0-ás végeredmény. A kiesés ellen menekülő Barnsley szurkolói nem csak ezért tisztelik "hősként" a két magyar játékost. A csapat legutóbbi, Stoke City elleni találkozóján a Barnsley szintén Ferenczi góljával nyert 1-0-ra idegenben. A gól a másik magyar, Rajczi átadásából született.

Mindkét játékos a télen igazolt az angol csapathoz.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását