2024. április 28. - Valéria

"Piszok nagy bajban vagyunk"

Horn Gyula szerint a miniszterelnök "nagy mestere a politikának", de nem viszi túlzásba a közösségi munkát, kevés közösségi feladatot vállal. "Piszok nagy bajban vagyunk" - mondta az MSZP helyzetéről a kongresszuson a volt miniszterelnök, aki cselekvésre
2007. február 24. szombat 15:35 - Hírextra
Véleménye szerint a szocialisták nehéz helyzetét nem a kormányzat tevékenysége okozta, hanem a párt elbizonytalanodása. Horn Gyula hiányolta a nagy lakossági rendezvényeket és akciókat. Szerinte ezeket mielőbb be kell indítania a pártnak, például országjárás formájában, ezzel jobban bevonva az embereket a döntések előkészítésébe.

"Nem lehet elfogadni, hogy az emberek nagy része (...) csak azt tapasztalja, hogy minden rosszul megy" - szögezte le a volt kormányfő. Bírálta azt is, hogy folyamatosan csökken az MSZP népszerűsége. Kell lennie egy határnak, amit nem szabad túllépnünk - közölte.

Értetlenségét fejezte ki a miniszterelnök azon kijelentése miatt, hogy csak akkor lesz pártelnök, ha a küldöttek legalább 75 százaléka rá szavaz. Horn Gyula erre azt mondta: a miniszterelnök eddig is minden támogatást megkapott, olyan pedig sehol nincs, hogy a reformok ekkora támogatást kapjanak.

Azt kérte Gyurcsány Ferenctől, hogy fejezzék be a Kádár-rendszerrel kapcsolatos megnyilvánulásokat, mert nem kellenek "újabb frontok". "Lassan már nincs olyan réteg, amelyikkel ne kerültünk volna szembe" - fűzte hozzá indoklásul.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2017. december 13. 20:41
nánku
csibi
őrszem
atti
hocek
csitu
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását