2024. május 7. - Gizella

Feleség vagy szerető? - Szervezzen alibit Valentin-napra!

Az Egyesült Államokban speciális cég szervez alibit azoknak, akik február 14-én, Szent Bálint napján kénytelenek kettészakadni a házastársuk és a szeretőjük között.
2007. február 12. hétfő 11:26 - Hírextra
Az illinois-i központú Alibi Network tapasztalata szerint az idén - a várakozáskokkal szemben - meglepően sok amerikai menekül szerető hitvese karjaiba, és azért rendel alibit, hogy a szeretőjénél megúszhassa az elmaradhatatlan csokimackót és az éttermi vacsorát.

Az Alibi Network 75 dolláros éves tagdíjért alkalmanként 35 dollárért szolgáltat hamis telefonhívást, amire a megrendelő kénytelen otthagyni csapot-papot, és rohanni az állatorvoshoz a beteg kutyus miatt, vagy haza, ahol csőtörés várja. Chicagóban a rendkívüli hideg miatt most a csőtörés teljesen reális hivatkozási alap, és valóban erre van a legtöbb megrendelés.

De az Alibi Network Mike DeMarco vezetésével készséggel talál ki ételmérgezést vagy más betegséget is.

Az egy telefonnál többet igénylő alibik persze többe is kerülnek. Egy vidéki szemináriumon való részvétel igazolása például 1500 dollár. De volt már olyan megrendelőjük is, aki azt kívánta bizonyíttatni a céggel, hogy a haverjaival pecázik. Az Alibi Network pár ezer dollárért szerzett neki hamis repülőjegyet, hamis felhívható telefonszámot, sőt még fényképeket is a horgászásról, és némi halat is.

Az alibirendelők között 24 évestől 65 évesig minden korosztály megtalálható, férfiak is nők is. A nők jobb szervezők, többnyire mindent előre kitalálnak, és nyiltan megmondják, mit akarnak. A férfiak esetében a vállalatnak több találékonyságra van szüksége.

Van, aki a szerelmesek napjára dupla alibit rendel: egyet a nap egyik felére a hitvessel szemben, egyet a nap másik felében a szeretőnek. De az Alibi Network kettős megrendelés esetén sem ad kedvezményt.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását