2024. április 29. - Péter

Január sportolója Erdei Zsolt

A Nemzeti Sport rendszeres havi szavazásán Erdei Zsoltot választották a hónap sportolójának. A kitüntető címet a düsseldorfi profi gála főmeccsén a nyolcadik menetben T.K.O.-val megvédett mérkőzéssel érdemelte ki.
2007. február 7. szerda 20:58 - Hírextra
A legutóbbi csata a ringen belül végig roppant sportszerű küzdelmet hozott. Igaz, az eredetileg tizenkét menetesre tervezett mérkőzés a nyolcadik menetben ért véget.

Akkor Erdei egy gyönyörű bal-jobb kombináció után eltalálta a 34. születésnapjához közelítő amerikait. Santiago ebből még felállt ugyan, igaz bizonytalan lábakon, így a mérkőzésvezető egyből utána be is szüntette az összecsapást.

Erdei Zsolt ázsiója, ennek megfelelően gázsija csatáról csatára növekszik: tehát ennyit még sohasem keresett, mint legutóbbi győzelmével!

Ennek megfelelő elismertsége is, úgy hazánkban, mint külhonban. Erdei Zsolt trénere, az Universum-Box Promotion vezetőedzője, Fritz Sdunek már-már az ideális bokszoló portréját rajzolja meg honfitársunkról…

A Nemzeti Sportnál Erdei Zsolt lett a hónap sportolója, a TOP 10-be németországi férfi vb-n 9. helyezett csapatból három kézilabdázó fért be, illetve a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon remekül helytálló sportolóink.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását