2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Aljas kompromisszum ügynökkérdésben?

Ungváry Krisztián történész az egyik internetes hírportálon kimondta azt, amit sokan már eddig is tudtak hazánkban, ami idestova 18 éve csírájában fojtotta el a magyar jogállamiság kialakulását.
2007. november 6. kedd 22:20 - Hírextra

Kijelentését nyilván nyomós érvekkel és adatokkal tudja alátámasztani. Éppen ezért felszólítjuk Ungváry Krisztiánt, hogy még a bizottság munkájának befejezése előtt haladéktalanul hozza nyilvánosságra az egész magyar társadalmat kizsigerelő, nemzeti javainkat idegen és saját kézre játszó titkos ügynökhálózatot átmentő politikai pártok és a szavai szerint "aljas kompromisszumokat" aláírók, összeesküvők névsorát. A magyar nemzetnek joga van megtudni azon - minden bizonnyal ma is az Országgyűlésben helyet foglaló - politikusok nevét, akik vagy saját vagy más érdekből, de lehetővé tették, hogy a titkosrendőrök, az ügynökök, az akár saját családtagjaikat vagy barátaikat is besúgók politikai és gazdasági döntéshozó pozícióba kerülhessenek a nemzetgazdaság minden területén. A magyar nemzetnek minden környező állam honpolgáraihoz hasonlóan joga van megismerni, kik azok az ügynökök, vagy az ügynököket mindmáig pozícióban tartó összesküvők, akik a magyar nemzetet adósrabszolgává züllesztették, akik a vagyonunkat külföldi számlákra vagy off-shore cégekbe mentették ki, majd a kampányok idején a választási törvény durva megsértéseként ezen fekete kampánypénzekből mossák ki az emberek agyát, újabb és újabb négy évre biztosítva maguknak a szabadrablást. Ungváry Krisztián állításából az következik, hogy a politikai pártok összeesküvésének köszönhetjük az ellopott és elhazudott rendszerváltást, az elcsalt választásokat, valamint a nemzet multinacionális rabláncra fűzését. Ezeknek az "aljas kompromisszumoknak" köszönhető minden bizonnyal az is, hogy - Fritz Tamás meghatározásával élve -, következmények nélküli országgá váltunk, ahol az elv- és tettestársak bűne nem büntethető, éppen ezért alapjaiban rendült meg az alkotmányos demokrácia intézményrendszere. Ott ugyanis ahol "aljas kompromisszumoknak" köszönhetően bitorolhatja bárki a hatalmat és lehet a törvényhozás vagy bármely közhivatal, továbbá gazdasági társaság tagja illetve vezetője, nem beszélhetünk demokráciáról. Ungváry Krisztiánnak tehát, az alkotmányos demokrácia védelmében, valamint a sokak által rég óhajtott elszámoltatás, a közélet megtisztítása érdekében kötelessége minden magyar tudomására hozni, hogy kik, és milyen "aljas kompromisszumokat kötöttek ügynökügyben".

Számonkérésük és felelősségre vonásuk az összes titkosügynökkel együtt nem maradhat el, el kell tiltani őket a közhivatal gyakorlásától, és mindnyájukat örökre száműzni kell a közéletből!

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását