2024. május 2. - Zsigmond

Két éve lezsidózta Orbán Sakozyt, vajon most miről dumcsiztak?

A Gyurcsány Ferenc kormányfővel folytatott hivatalos tárgyalásai és a magyar Parlament üléstermében tett felszólalása után a francia államfő pénteken találkozott Orbán Viktorral, a Fidesz-MPSZ elnökével. Az idő rövidsége miatt Nicolas Sarkozy e találkozó
2007. szeptember 14. péntek 18:30 - Hírextra
A Fidesz elnöke szerint "különös hangulatú megbeszélés volt ez egy régi harostárssal", mert Orbán Viktor most tallkozott először néppárti kollégájával úgy, hogy Sarkozy azóta már a Francia Köztársaság elnöke lett.

Orbán Viktor kiemelte: teljes volt köztük az egyetértés abban, hogy a kívánt "erős Európához" a versenyképesség nem cél, hanem eszköz. "A cél az államok és polgáraik jóléte" - mondta a Fidesz elnöke. Hangsúlyozta, hogy mindketten alapvető fontosságúnak tartják a munka és a munkahely-teremtés kérdését, egész Európában.

Arra az újságírói kérdésre, hogy nem tartja-e negatívnak, hogy a jobboldali francia elnök egy baloldali magyar kormányfőt nevezett meg "stratégiai partnernek", Orbán Viktor nem kívánt válaszolni, mondván: ő nem volt jelen ezen a megbeszélésen, ahol ez elhangzott.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

thurvj97
2007. szeptember 14. 19:56
Orbán szelektív memóriával bír. Arra sem emlékszik mikor hazudott. Pedig mi,sokan tudjuk!
n_a
2007. szeptember 14. 19:47
hát, ezt nem találtam meg a Google-ban, nyilván, a google téved. viszont Sarkozy tavaly Orbánnak küldött támogató videót. Az viszont tagadhatatlan, hogy a Hírextra MOST burkoltan zsidózik. Mégha ebből nem is lesz kormányszintű sajtótájékoztató.

Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását