2024. június 8. - Medárd
Magyarország 2004-es csatlakozása az Európai Unióhoz óriási jelentőségű esemény az ország történetében. De mit értünk el az integrációs folyamatban? Erre a kérdésre keresték a választ az MTA 197. közgyűléséhez kapcsolódó konferencia ...
Top hírek:
 

A zöldgazdaságé a jövő

Felkészült és felelős nagyvállalatok, jól működő modell és pozitív energiahatékonysági fejlemények - ezek a jellemző tapasztalatok az Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszer (EKR) eredményeinek vizsgálatakor - tájékoztatta az MTI-t az ...

Csökkent a német ipari termelés

Áprilisban a várt növekedés helyett csökkent az ipari termelés Németországban közölte pénteken a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis.
További híreink:

Rengeten dolgoznak a választáson

Több mint 28 ezer delegáltat jelentettek be a jelöltek és a jelölőszervezetek a vasárnapi választások szavazatszámláló bizottságaiba a Nemzeti Választási Iroda (NVI) pénteki adatai szerint.

Újra van közvetlen járat az USA és Románia között

Húsz év után újraindult a közvetlen légiforgalom Románia és az Amerikai Egyesült Államok között - írja az economedia.ro.

Budapesten gyúrt a Motorosokra a film főszereplője

Egy hatvanas évekbeli, Chicago környék motorosbandáról szól Jeff Nichols Motorosok című filmje, bemutatva, tíz év alatt hogyan válik egy szabadidős klub veszélyes bűnbandává.

Az eladók és a vevők is kivárásra játszanak a balatoni ingatlanpiacon

Az elmúlt hónapokban az előző évi pangás után némi mozgás érzékelhető a Balaton ingatlanpiacán, miközben az árak változatlanok. De talán már nem sokáig.

Bolla Bécsbe szerződött

Bolla Bendegúz az osztrák élvonalban szereplő Rapid Wien labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását, 2027 nyaráig szóló megállapodást kötött.

Magyarország ifjú innovátorai mérik össze tudásukat

A 33. Országos Tudományos és Innovációs Olimpiára több mint 193 diák, 138 projekttel nevezett, akik közül már csak 28 pályázat van versenyben, hogy a Magyar Innovációs Szövetség által szervezett döntőn bemutassa tudását május 31-én és június elején a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, nyilvános kiállítás keretében.

A világon egyedülálló színházi függöny készül a Nemzeti Színházban

A Nemzeti Színház készülő nagyfüggönyének sajtónyilvános és az érdeklődők számára nyitott bemutatója a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából.

Még mindig menő a cigicsempészés?

Csaknem 2500 doboz cigarettát találtak a pénzügyőrök egy bolgár sofőr autójában kialakított rejtekhelyen a röszkei közúti határátkelőhelyen - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénteken az MTI-t.

Fenntartható jelöléstechnika: környezetbarát megoldások és innovációk a nyomdaiparban

A fenntarthatóság és a környezetvédelem egyre nagyobb szerepet kap az ipar minden területén, így a nyomdaiparban és a jelöléstechnikában is. Az elmúlt években számos innovatív megoldás született, amelyek célja a környezeti terhelés csökkentése és a fenntartható gyakorlatok előmozdítása. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan válik egyre zöldebbé a jelöléstechnika, és milyen környezetbarát megoldásokkal találkozhatunk ezen a területen.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását