2024. május 9. - Gergely

Két magyar egymás ellen a WNBA-ben

Az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) két magyar érdekeltségű csapata, a Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun és Juhász Dorka együttese, a Minnesota Lynx egymással találkozik a negyeddöntőben.
2023. szeptember 11. hétfő 11:40 - HírExtra

A Connecticut a harmadik, a Minnesota pedig a hatodik kiemelt lett, ezért a Sun otthonában rendezik az első két összecsapást. A párharc az egyik fél második sikeréig tart, azaz ha harmadik találkozó szükséges, annak már a Lynx ad otthont.
    
Magyar idő szerint az első összecsapás csütörtökön hajnalban két órakor, a második vasárnap 19 órakor kezdődik. Az esetleges harmadik ütközet helyi idő szerint szeptember 20-án lesz.
    
A Sun 27 győzelemmel és 13 vereséggel, a Lynx pedig 19/21-es mérleggel zárt.
    
A liga honlapja alapján Juhász 38 mérkőzésen szerepelt az alapszakaszban, átlagban 24,2 percet töltött a pályán, 6,0 pontot dobott, 6,5 lepattanót szedett (1,7 támadó és 4,8 védekező lepattanó) és 2,6 gólpasszt adot. Határ hat találkozón átlagban 7,9 percet játszott, 2,0 pontot és 1,5 lepattanót (0,5 és 1,0) termelt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását